Meerdanlicht.nl

Via tweakers kwam ik bij Meerdanlicht uit. Ik heb daar een paar Hue lampen besteld die op vooraad leken te zijn. Echter bleek na het bestellen dat er toch een set niet op vooraad was en dat het mogelijk langer zou gaan duren. Dit is wel jammer, want als ik dat wist had ik ergens anders besteld.

Door een probleem met PostNL is het pakket na zending kwijt geraakt, waarna netjes een onderzoek is gestart. Helaas heb ik tot op heden het pakket niet in huis omdat er nogmaals een pakket dit keer bij phillips niet op vooraad is. Dit is jammer, maar het is wel netjes opgelost door Meerdanlicht want er is met spoed een order gedaan die ik vermoedelijk binnenkort wél binnen krijg.

Dit is fout gegaan door overmacht, en ik verwacht dat dit in de toekomst beter zal verlopen.

De klantenservice heeft zijn best gedaan om me zo goed mogelijk te helpen. Door overmacht is dit fout gegaan. Ik heb betere klacht afhandeling meegemaakt maar ook zeer zeker veel slechter.

Scorekaart voor Meerdanlicht.nl

Webshop Keurmerk