AlgemeenMeestal goed, soms niet.
Wij hebben al diverse malen klanten doorverwezen naar dit bedrijf voor reparatie van smartphone en/of notebook. Meestal gaat het goed, soms ook niet. Huidige reparatie van een notebook met defecte scharnieren is echter "een gebed".
Klant en wij hebben meermaals moeten mailen, bellen, chatten, appen enzovoorts. Aannemen reparatie (Notebook was nog niet eens opgestuurd, zover kwamen we niet.) lag namelijk zonder aanwijsbare reden weken stil.
Nu blijkt een onderdeel verkeerd besteld en gaat de reparatie weer drie weken langer duren.
Dit kan allemaal nog gebeuren, maar van "sorry" of excuses lijkt men bij deze club nog nooit gehoord te hebben, ook als men overduidelijk zelf ook fouten heeft gemaakt zoals bij de enorme vertraging bij het reageren op email en dergelijke.
Zo ken ik het bedrijf niet. Ik hoop niet dat dit een blijvende verandering is, want de voorgaande jaren was dit steevast een fijne club waar we klanten naar konden doorverwijzen in de overtuiging dat men goed geholpen zou worden.
Telefonisch alleen nog enkele uren per week bereikbaar. Reactie per mail kan soms meerdere dagen duren en soms wordt er helemaal niet gereageerd. Men is correct, maar niet erg vriendelijk. Als er iets fout gaat wordt dit niet onderkend en worden er geen excuses gemaakt, ook niet als de fouten in kwestie overduidelijk bij ReplaceDirect liggen. En zo moeilijk is het niet: "Sorry" als je zelf iets fout doet, "We vinden het vervelend dat" als er iets mis gaat maar je er zelf niets aan kunt doen. Zo moeilijk is het niet en bovenal: Het kost niets!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend te vernemen dat u niet te spreken bent over onze service, en over onze handelingen. Graag los ik dit wel voor u op (mits het nog niet opgelost is).
Normaliter reageren wij redelijk snel maar uiteraard is dat ook afhankelijk van de drukte.
Graag verneem ik uw ordergegevens zodat ik alles kan nakijken voor u, en wat er precies mis is gegaan.
Mocht het verder al opgelost zijn dan verneem ik dat ook graag.