Aces Direct | zakelijk

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het enorm vervelend dat het orderproces niet naar tevredenheid is verlopen. In dit geval gaat het om een product welke al geruime tijd niet meer te verkrijgen is, uitsluitend indicatief via sparepart distributeurs. Vandaar de status 'levertijd onbekend'. De status is afhankelijk van de informatie die wij vanuit onze distributeurs krijgen, die op hun beurt weer info krijgen vanuit de fabrikant. Dit kan soms letterlijk afhankelijk zijn van een containerschip die vertrekt uit een haven. Doorgaans is deze informatie correct. Helaas in dit specifieke geval en tevens omdat het een vrij "uniek" product betreft is de levertijd indicatie enorm lastig in te schatten. Wij zijn immers ook afhankelijk van vele factoren. Gelukkig hebben we proactieve en servicegerichte medewerkers die, buiten ons systeem, altijd bereid zijn om extra informatie uit te zoeken. Dat heeft u zo ook mogen ervaren.

Wij beloven beterschap, maar helaas vallen unieke gevallen als deze nooit helemaal uit te sluiten. Wij hopen hierbij dan ook op enig begrip in de wetenschap dat wij er alles aan hebben gedaan om u telefonisch en proactief op de hoogte te houden.

ACES Direct

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk