123inkt.nl

Soms verdient een webshop een pluim. Ik was altijd al best tevreden over 123-inkt, vanwege de relatief lage prijzen en snelle verzending.

Na een recente, zeer positieve ervaring met de klantenservice is een review wel op zijn plaats.

Waarom dan geen 5 sterren?
Dat heeft te maken met hun huismerk producten. In rode letters beweren ze op de site dat de kwaliteit niet verschilt van "echte" toners en tapes, maar dat is gewoon niet waar. Het huismerk is goedkoper en werkt vaak gewoon prima, maar er is wel een heel duidelijk kwaliteitsverschil.

Snelle verzending. Goed verpakt. Gewoon top!

In maart 2017 (dus 2 jaar geleden) heb ik een nieuwe tonerkit voor mijn laserprinter besteld. Ik print relatief veel zwart-wit, maar (in verhouding) nauwelijks kleur.

De zwart-wit toner uit die kit was al lang weer een keer vervangen. Omdat de printkwaliteit van die toner, toen hij bijna leeg was, niet al te denderend meer was, heb ik gekozen om een originele HP toner te bestellen.

De kleurentoners zaten nog behoorlijk vol (volgens de printer, ruim 60%). Echter, het laatste halfjaar werd de printkwaliteit steeds slechter. Vertikale strepen waren duidelijk zichtbaar. Na wat testprints was duidelijk dat dit niet maar één toner was, maar dat alle 3 de kleuren slecht waren.
Toners schudden en schoonmaakroutines haalden niets uit.

Na contact met de helpdesk mocht ik de 2 jaar oude, en al flink gebruikte, huis-merk kleurentoners omwisselen voor nieuwe HP toners. Ik heb direct ook een nieuwe zwarte HP toner meebesteld. Ik hoefde voor de kleurentoners alleen het prijsverschil te betalen.

Een paar dagen later had ik de nieuwe HP toners in huis en de credit-nota voor de defecte toners.
Het terugsturen van de defecte toners was verder kostenloos.

Kortom, erg goede service, garantie zonder gemor en een simpel en snel RMA proces. Helemaal top!

Goedendag Bjornski,

Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je je positieve ervaring kenbaar maakt. Dit stellen wij erg op prijs en zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over de geboden service.

Ons team staat de volgende keer graag weer voor je klaar!

Groetjes, 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl