HelloTV

Samsung HW-N950 Atmos soundbar gekocht, netjes geleverd aan huis. Helaas is deze kapot gegaan na 2 weken en toen klantenservice plattetv gebeld en die is uitstekend gebleken. (Zie klantenservice)

Netjes verzonden

Zoals beschreven was mijn soundbar defect - nu heb ik deze aangemeld voor garantie en ik kon hem laten ophalen of langsbrengen. Laatste optie gekozen omdat ik toch sneller met de auto kan langskomen dan gedoe met ophalen, waarvoor ik thuis zou moeten blijven dus dit is voor mij het eenvoudigst - maar voor degenen die dat willen is de optie er.

Standaard procedure: plattetv neemt kapotte product in en stuurt naar de fabrikant. Prima dus, maar jammer vanwege de lange reparatietijd. Nu dacht ik, tsja platteTV is een dozenschuiver dus dikke pech maar niets bleek minder waar. Nadat ik aangaf dat ik echt baalde van het defecte product en de lange reparatietijd kwam de mederwerker van filiaal Utrecht met de volgende oplossing:
Ik krijg een nieuw systeem mee en platteTV regelt de rest.
Perfecte oplossing voor mij en deze winkel verdiend dan ook een goede aanbeveling.

Scorekaart voor HelloTV