Amazon.de

Vroeger een vrij degelijke winkel waarbij je veel kunt kopen voor goede prijzen. Tegenwoordig is het een zooitje. Retouren gaan vrijwel nooit vlekkeloos. Je moet er altijd achteraan omdat niet alles als retour is verwerkt of niet het juiste bedrag wordt teruggeboekt. Ook duurt het verwerken van retouren vrij lang (minimaal 2 weken).

TOEVOEGING:
Amazon.de weigert nu dus geretourneerde bestellingen terug te betalen. De producten waren nooit gebruikt en op tijd en volgens de regels geretourneerd. Ze zeggen dat ik moet wachten totdat Amazon de retour verwerkt heeft maar dat is nu dus meer dan 30 dagen geleden. Ik heb ze al verteld dat ze in overtreding zijn van de wet maar dat boeit hun dus niet. De track & trace code hebben ze. Amazon denkt dus dat ze boven de wet staan en ik wacht nog steeds op mijn geld.

Diverse keren gehad dat een of meerdere producten zijn beschadigt door onvoldoende verpakkingsmateriaal. De levertijd klopt vaak ook niet (50% kans dat het een dag eerder komt dan gepland). Leveren bij een ophaalpunt is (nog) niet mogelijk, waardoor de kans dus groot is dat je de postbode misloopt. Erg vervelend.

De klantenservice reageert meestal snel en maar reageert volgens vaste scripts.

Scorekaart voor Amazon.de