RU connected

Ik maak er normaal geen gewoonte van om winkels te reviewen, maar voor mijn (positieve) ervaringen met deze webwinkel maak ik een uitzondering.

Ik heb ruim 2 jaar geleden bij deze webwinkel een (naar mijn mening) dure 10 meter HDMI kabel gekocht (a 85 euro). Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat een kabel met deze lengte goed zou werken op 4k, HDR, ARC, CEC, 4:4:4, etc. De kabel zou namelijk in de muur komen. Altijd weer een hoop werk. Dus als het er eenmaal inzit, blijft het er jaren inzitten. Enkele weken geleden hield het beeld er op 4k opeens mee op. Naar aanleiding daarvan contact opgenomen met Ru Connected. Ik kreeg snel reactie met een toelichting dat deze op kopere basis kabel bij 10 meter geen 4k kon garanderen. Aanvankelijk was dat beeld (leuke woordspeling :P) bij mij door hun website bij de toelichting van dit product wel gewekt. Naar aanleiding daarvan heb ik dan ook 75% van mijn aankoopbedrag teruggekregen en de kabel mocht ik houden. Erg netjes voor een product dat ik meer dan 2 jaar al in gebruik had. Ze geven op hun website overigens 5 jaar garantie op de kabels.

Ik heb vervolgens (mede op basis van hun advies) bij Ru Connected een glasvezel variant van 200 euro gekocht. Erg duur voor een kabel (naar mijn mening), maar als het werkt vooruit dan maar... Deze garandeert de benodigde bandbreedte namelijk wel op 10 meter. De nieuwe kabel werkte dan ook uitstekend. Echter hield deze er naar 4 weken mee op. Naar aanleiding daarvan opnieuw contact gezocht met Ru Connected. Wederom snel een reactie ontvangen en werd mij vrijwel meteen een nieuw exemplaar toegetuurd. Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze mij eerst de 'oude' zouden laten opsturen, alvorens ik een nieuwe zou krijgen. Het is namelijk toch een product van 200 euro. Dit was gelukkig niet nodig. Voor mij een aangename verrassing. Dat scheelt weer een aantal dagen (zonder beeld).

Conclusie: Een nette webwinkel met een goede klantenservice die bij problemen je snel en goed helpt.

Verzending gaat snel en alles is netjes verpakt. Het leuke is dat je een foto van je pakketje gemaild krijgt. Vrij nutteloos, maar wel leuk. :)

Zie mijn eerdere toelichting. Contact verliep snel en goed. Men is vriendelijk en er werd gedacht in oplossingen.

Scorekaart voor RU connected