AlgemeenIk heb zakelijk Dell PC's besteld. Daarbij was nadrukkelijk de vraag dat ik ondersteuning nodig had voor 4 monitoren per pc. (dispalyports)... Ik kreeg idd pcs met 4 display-porten. Maar daarvan waren ze niet allemaal tegelijk bruikbaar.
Dit omdat de helft van de aansluitingen op het moederboard zaten en NIET tegelijk met de videokaarten te gebruiken waren. Ze konden niks voor me doen en ik heb toen maar nieuwe videokaarten gekocht en die van hun eruit gegooit.
Dit is het soort bedrijf waar je moet zeggen dat als je iets koopt het ook moet werken. Voor mij nooit weer! gelukkig heeft Dell tegenwoordig weer account managers.
Je besteld A krijgt de helft van A.. zie mijn algemen beoordeling
KlantenserviceZelfde verhaal als hierboven. "Meneer er zitten 4 displaypoorten op" ... Ja maar ze werken niet alle vier tegelijk... "OHH! moest dat dan?" ... "JA! daarom bestel ik er vier"...
Beste,
Dank voor de feedback. Graag ontvangen wij uw ordernummer en/of factuurnummer per email aan david@centralpoint.nl, onder vermelding van "Review Tweakers". We pakken uw case dan direct verder op.
Centralpoint Customer Support