AlgemeenIk koop een licentiecode, betaal netjes, en al wat er komt is een factuur, en GEEN licentiecode!!
Het is gewoon een mailtje met een code erin waarom duurt dat zo lang, kan toch direct verstuurd worden?? Ik moet verder met die code kom op Nandu !
Centen incasseren lukt WEL meteen en zonder haperingen. Maar leveren ho maar.
Waardeloos!
EDIT 4-3:
Licentie2Go stuurde mij direct na aankoop de key/code die ik voor Windows gekocht had, ik ging er dus vanuit dat ook deze shop een download-aankoop direct verzond, wat dus pas na het weekend gebeurde.
Maandag ben ik wel snel geïnformeerd door Nandu, echter werd een verkeerde activatiecode gemaild (voor een ander product).
Na een mail-reply van mij is daarna alsnog de juiste code opgestuurd.
Mails werden snel beantwoord, en de vergissing werd ook snel na mijn reply hersteld.
Ik heb de shopwaardering dus bijgesteld van waardeloos naar goed.
Levering heb ik voldoende beoordeeld (er werd eerst een verkeerd product geleverd).
zie toelichting, er is niks verzonden dus waardeloos.
EDIT 4-3; (zie toelichting) na een reply van mij werd alsnog, snel, de juiste code gemaild, goed opgelost dus.