bol Plaza

Het gaat over een laptop, het artikel was netjes en binnen en op tijd geleverd.
Helaas binnen 1 jaar kwamen er vlekken in het scherm, na paar keer heen en weet sturen (ik weet niet wie er bij zes reparatie werken maar mijn laptop kwam met meer defecten terug dan ik eerst had) laten weten dat dit niet prettig is i.v.m. dat ik de laptop voor mijn studie nodig heb en dat ik of een nieuw product. Na de derde reparatie geld wel terug gekregen van bol.com omdat de laptop niet meer leverbaar was (dit was al eerder bekend).

De medewerkers van Bol.com heb ik niks meer dan lof voor, deze probeerde mij zo goed mogelijk te helpen.
De reparatie centrum ben ok wat minder over te spreken, deze gaf aan onderdelen te hebben vervangen, maar heb hier in de praktijk 1 keer maar wat van gemerkt en dat was het scherm, de rest durf ik niet te zeggen.

De laatste terugkoppeling met wat er met het product gebeurt ging worden is er niet geweest, ik kreeg na 1 week zomaar min aankoopbedrag terug zonder mail of communicatie vanuit bol.com. Jammer, had graag een terugkoppeling als klant gewild nu moest ik er maar zelf achter komen.

Scorekaart voor bol Plaza