AlgemeenWebsite is misschien iets langzamer dan elders en vrij gedateerd maar daar krijg je een fantastisch assortiment voor terug. Hardwarewebwinkel heeft veel dingen op de site staan die je elders niet gaat vinden. Daarnaast krijg je gewoon een fantastische service van mensen met veel liefde voor hardware, top dus!
VerzendingProducten werden snel geleverd en waren prima verpakt, duidelijke communicatie over de bestelling en bezorging van de bestelling. Dikke prima!
Hardwarewebwinkel had niet alles wat ik nodig had maar dit hebben ze keurig opgelost.
De klantenservice hier is echt subliem, Service met een hoofdletter S. Voor mijn nieuwe build was ik op zoek naar een low profile USB 3.0 header verlengkabel.
Dit product heeft Hardwarewebwinkel niet in het assortiment maar ik heb desondanks contact opgenomen via WhatsApp. Het contact verliep erg prettig en en hoewel ze niet direct of via een leverancier aan de kabel konden komen werd ik doorverwezen naar een (buitenlandse) winkel die dit wel had. Hier hadden ze zelf een positieve ervaring mee maar omdat de winkel in het buitenland zit was het niet mogelijk om dit te importeren en aan mij aan te bieden maar ik kon daar wel gewoon zelf bestellen.
Inmiddels heb ik de kabel binnen en bij is perfect, dankjewel Hardwarewebwinkel!
Daarnaast nog even mijn complimenten dat jullie niet zoals andere winkels (Highflow) producten uit Azië doorverkopen met dikke marge zonder de tekst te vertalen of eigen foto's te gebruiken.