Algemeenvorige week mijn tweede game pc gekocht via gamepc.nl.
zoals beloofd op zondag besteld, maandagavond in huis. om dat mijn bureau nog niet binnen was, heb ik 1,5 dag moeten wachten tot ik mn pc kon aanslingeren. ik had een waterkoeler en een ssd als tweede harde schijf. al snel merkte ik een irritant geluid, en ik meende dat het de voeding was. hierop kreeg ik netjes een returnlabel voor DHL in de mail. en de zelfde dag opgestuurd.
het heeft twee dagen geduurd maar kreeg dan te horen dat het niet de voeding was maar de waterkoeler dit lawaai was. om dat ik toch liever een grotere tweede hardeschijf wilde, hebben zij kostenloos de koeler vervangen voor een luchtoeler en een 1tb hdd hardeschijf.en de volgende dag in de late avond de pc weer terug gekregen.
kleine verbeter punt vor gamepc.nl: reageer sneller via de on line ticket. opdeze manier heb je als klant ook iets om op terug te vallen als je iets niet meer weet. als je belt, dan woord je wel snel en goed geholpen. maar het is fijn als je het nog even terug kan lezen via de ticket. hierin zouden ze nog stappen voorwaarts kunnen zetten.
veder een goed bedrijf
de pc was verzonden via "red je paketje" wat tussen 17 en 22:00 uur uur komt. via de link in de mail krijg je realtime een schatting van een blok van 30 minuten dat ze langs komen. dit is erg handig! als zou het sieren als de keus bij de klant kwam te liggen om ook via postNL te versturen, als je hele dag thuis bent, kan dit ook een goeie optie zijn. scheelt weer een paar uur ( ongedurig ) wachten
Klantenserviceals je belt woord je erg snel geholpen. je kan ook via een online ticket in je eigen accound een klacht melden. hierbij mogen ze wel sneller reageren vind ik.
als klant is of kan het fijn zijn als je alles terug kan lezen, dit kan een hoop welles nietes en het ene woord tegen het andere woord schelen ( wat ik niet heb mee genaakt gelukkig )
Beste beekie1982,
Bedankt voor je eerlijke review en het verbeterpunt.
Het is erg vervelend dat je een aantal problemen hebt ervaren. Helaas kan dat niet altijd voorkomen worden. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.
Helaas hebben wij inderdaad een aantal kinderziekten gehad met onze nieuwe website. Vandaar dat contact soms lastig was. Wij hebben de problemen sinds kort verholpen en zijn goed bereikbaar.
Desondanks heb je helemaal gelijk dat onze bereikbaarheid vergroot moest worden. Wij houden onze bereikbaarheid momenteel in ons vizier.
Team GamePC.nl