AlgemeenIk ben onder de indruk van de aftersales service. Ik had een computerkast besteld met 24uurs levering. De kast was in de post stuk gegaan ze hebben dit erg rap opgelost. Snelle reacties op berichten en acties. Een genot om zaken mee te doen!
Wat kan beter: Ik ontving alleen een factuur per post fysiek. Voor de vindbaarheid bij garantiezaken later heb ik die liever als (tekst)e-mail.
Voorraad producten besteld waren binnen 24 uur bij mij zoals ook werd voorspeld.
KlantenserviceDe kast was er dan wel binnen 24 uur, maar hoe... na ontvangst bleek de doos gestuiterd (twee hoeken diagonaal van elkaar ingedeukt), piepschuim stuk, kast verwrongen en pootje afgebroken. Ik heb gelijk foto's gemaakt en situatie uitgelegd. Tevens dat ik een systeem aan het bouwen was voor iemand die op reis zou gaan en dat ik haast had bij het ontvangen van een nieuwe kast. Dit was op zaterdag. Ik kreeg gelijk een retourlabel en de toezegging dat als ik even een foto wilde maken van de verzendbon ze maandag gelijk een nieuwe kast zouden sturen. Zo gezegd en zo gedaan. Ik vind dit top klantenservice, ik kan hier met een gerust hart weer bestellen en dat zal ik zeker nog eens doen!