HelloTV

Klant bedrog door onjuiste voorraad informatie en het idee geven dat er korting mogelijk is door de "vraag uw beste prijs aan" optie.

Volgens de website, vandaag besteld morgen geleverd. Op het einde van de dag van de levering niets gehoord/ontvangen, zelf maar gaan bellen. Bleek het niet op voorraad te zijn, moest een week wachten. Een week later, weer niets gehoord, zelf maar weer gebeld. "We garanderen dat het geleverd wordt, alleen dus niet deze week". Gekozen om te wachten aangezien ze garanderen dat het geleverd zou worden. Weer een week later, weer niets gehoord dus weer zelf maar gebeld. Klantenservice medewerker genaamd "Hans". "Ja maar meneer we hebben toch niet gezegd dat het binnen een week geleverd zou worden? Alleen dat we garanderen dat we het leveren". Compleet zinloos, hier heb ik natuurlijk niets aan. Hans vond het vervelend, en liet dat ook merken, dat ik hem "woorden in de mond leg". Dit terwijl ik alleen maar herhaalde wat het bedrijf waar hij voor werkt (collega's) mij verteld hebben. Ik vond dit een vervelend gesprek. Daarnaast zou hij nagaan waarom het product wat ik besteld had na 2 weken nog steeds op voorraad stond op de website, uiteraard niets meer van gehoord.

Hans was niet echt behulpzaam, ik moest zelf doorvragen waaruit bleek dat het product (na 2 weken wachten) waarschijnlijk over 2 weken geleverd zou worden. Ook hierna was hij niet behulpzaam bij het vinden van een oplossing, ik heb toen zelf maar voorgesteld om andere speakers te leveren. Hij wou echter niets van de prijs afdoen terwijl op de site duidelijk staat "Neem contact op voor de beste prijs". Van deze speakers was er 1 op voorraad, de 2e front speaker had een levertijd van 2 weken. In totaal moet ik dus een maand wachten op mijn volledig levering, daar had ik best gecompenseerd voor mogen worden helelmaal aangezien ze zelf adverteren met "neem contact op voor de beste prijs".

Uiteraard staan beide type speakers nog steeds op voorraad op de website. plattetv.nl heeft deze speakers dus niet op voorraad en is ook niet van plan deze informatie aan te passen. Ik vind dit bedrog en misschien in de richting gaan van oplichting aangezien je na een bestelling minder snel bereid bent na een andere winkel te gaan. In mijn geval helemaal aangezien mijn 2 orders (1500 euro) al gedeeltelijk geleverd was.

Telefonisch sta je bijna altijd enkele minuten in de wacht. Communicatie via email is redelijk snel, je krijgt dezelfde dag vaak nog antwoord. Als je op hun website het telefoonnummer zoekt en belt voor 09:00 's ochtends dan sta je in de wacht, je hoort geen bandje. Pas om 09:00 wordt er opgenomen en blijkt dat ze dicht waren. Misschien handig om deze informatie bij het telefoonummer te plaatsen? Aangezien "Hans" verder niet bepaald behulpzaam overkwam vind ik de service overal slecht.

Beste heer / mevrouw,

Ten eerste instantie spijtig te moeten vernemen dat u de service als onvoldoende heeft beoordeeld.

Wij streven ernaar om de voorraad zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het helaas wel eens voorkomen dat een gereserveerd winkel model gezien wordt als vrije voorraad. Waarvoor onze excuses.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordergegevens te sturen naar orderdesk@plattetv.nl?

Dan kijken wij waar de vertraging precies in zit en zullen dit intern bespreken om dit in het vervolg te kunnen voorkomen.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw zending te bespoedigen.

Ik verneem graag uw reactie.

Justin
Plattetv.nl