AlgemeenNa het lezen van best wat negatieve ervaringen heb ik toch besloten bij tvreus een tv te kopen. Puur omdat het echt honderden euros scheelde t.o.v. alle overige winkels/webshops.
Ik heb het bedrijf twee keer gebeld voor extra informatie mbt de tv en ze waren erg netjes en konden alles goed beantwoorden.
Vervolgens besloten om te betalen bij afleveren aan de deur. Dat ging heel erg goed.
In de avonduren besteld en de volgende dag in de ochtend gebeld door de chauffeur om aan te geven dat hij een klein uurtje later voor de deur zou staan.
Alles ging perfect en de tv een LG OLED65C8PLA doet het echt perfect. Nog nooit zo mooi beeld gehad. Hiervoor ruim 10 jaar naar een plasma Pioneer LX-5090 gekeken. Was ook geen straf, maar dit is wel helemaal top!
De verzending ging zoals men dit telefonisch had doorgegeven. Alles keurig op tijd en netjes ontvangen.
KlantenserviceIn totaal twee keer met de klantenservice gebeld. Keurig te woord gestaan en men kon mij goede product informatie en dergelijke geven.