123inkt.nl

Na dat je besteld en betaald hebt, kreeg ik een medewerker aan de telefoon, die vraagt, opdringt om het huismerk te nemen ipv van het origineel.
Moet je daarom je telefoonnummer opgeven bij 123inkt?
Om je te laten beinvloeden door een medewerker die je keuze niet respecteert?

Levering heeft te lang geduurd, of het te maken heeft met het bellen van medewerker weet ik niet, het heeft het proces niet versnelt.

Ben steeds netjes te woord gestaan, tot ik mijn pakket binnen had.
Ben nog steeds aan het wachten op antwoorden op mijn vragen.

Het is opvallend hoe 123inkt reageert op recensie websites, steeds positief over de klager.

Goedendag,

Fijn dat u uw ervaringen aan ons kenbaar maakt. Wij stellen dit erg op prijs.
Is het mogelijk ons een e-mail te sturen met uw postcode+huisnummer of factuurnummer? Wij zoeken dan graag uit wat wij voor u kunnen betekenen betreffende de nog openstaande vragen. De e-mail mag u sturen naar webcare@123inkt.nl.

In afwachting van uw bericht.

Groetjes, 123inkt

" Fijn dat u uw ervaringen aan ons kenbaar maakt. Wij stellen dit erg op prijs."

Waarom gaat 123inkt niet in op mijn vragen, vragen negeren, om vervolgens weer opnieuw vragen te stellen.
Dus 123inkt.nl;
waarom krijg ik een medewerker aan de lijn, die niet akkoord gaat met mijn bestelling, mij uw huismerk opdringt, kwaad wordt.
Waarom belt u klanten op, op de website staat dat 123inkt.nl het telefoonnummer vraagt om zich te beschermen tegen fake bestellingen.
Iemand doet een fake bestelling en betaald vooraf???

Rare gang van zaken, overbodig te vermelden dat ik niet meer bij 123inkt zal bestellen.
Na deze ervaring ben ik gaan googlen over 123inkt, onvoorstelbaar wat je aan klachten leest over dit bedrijf, meteen maar een melding gedaan bij acm.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk