AlgemeenSamenvatting:
Dinsdag:
Switch thuis kapot, een nieuwe besteld bij 4launch die op voorraad is. In verband met thuiswerken en een bekabeld ontwikkelingspc (C++ software ontwikkeling) wilde ik hem perse daags erna hebben.
Woensdag:
Geen track en trace ontvangen, via de chat met 4Launch de belofte gekregen dat ik deze ochtend een track en trace zou ontvangen via een extern magazijn.
's middags via de chat aangegeven dat ze geen track en trace hebben gestuurd, en de vraag waar deze blijft. Er wordt mij medegedeeld dat er een dag vertraging is opgelopen.
Donderdag:
Geen track en trace ontvangen, weer op de chat en ik krijg zowaar een track en trace gestuurd. Maar wat blijkt? Afleveradres staat op het filiaal van 4Launch zelf. Toen was ik er klaar mee en de bestelling geannuleerd.
Ik krijg een bevestiging dat de bestelling geannuleerd is en mijn geld binnen 5 werkdagen terug krijg. Inmiddels heb ik bij een ander bedrijf een switch besteld.
Maar 's middags krijg ik plots een mailtje dat de bestelling onderweg is met de track en trace waar als afleveradres 4Launch zelf staat.
Ik snap er niets meer van en schrijf een negatieve review.
Vrijdag:
Ik word gebeld door 4Launch met excuses en 4Launch was bereidt om direct de switch bij mij persoonlijk komen af te leveren. Aangezien ik al ergens anders besteld heb was dit niet nodig.
Maar wel erg lovenswaardig dat na de fouten die gemaakt zijn, ze zelfs bereidt zijn om in de auto te stappen en persoonlijk de switch af te leveren. Dat levert pluspunten op voor 4Launch.
Waar gewerkt worden, worden fouten gemaakt. Het gaat erom hoe je deze oplost en dat heeft 4Launch correct gedaan.
Verzending heeft niet plaatsgevonden, bestelling is geannuleerd en ergens anders besteld.
KlantenserviceKlantenservice is erg vriendelijk.