AO.nl

Werkelijk nog nooit zo'n goede webshop ervaring gehad en ik bestel al meer dan 17 jaar online, ao.nl is met kop en schouder de beste ervaring ooit. Updates over jouw bestelling zijn fenomenaal goed, je krijgt zelfs waarschuwingsmails als je vanaf een ander ip adres inlogt dat ze niet herkennen, bizar goed. Je krijgt daarnaast een dag van te voren een sms hoe je het retour moet loskoppelen, video link erbij, ik sta werkelijk paf, hoe kan een bedrijf dat ik niet kende zo goed zijn? Waarom is niet elk online bedrijf van deze kwaliteit? ICT en menselijkheid gecombineerd in een echt gouden combi.

Ik heb een wasmachine gekocht, vakkundig door medewerkers van TPG Post naar boven gedragen, uitmuntend aangesloten en oude machine naar beneden getild en meegenomen, vakwerk, goede materialen bij zich, e-mails en sms'en over tijdstippen, tijdvak van 3 uur per mail wat later per sms in een half uur wordt gezet, zeer nette bezorgers, niets dan lof.

Op mijn vragen zeer deskundig antwoord, komen je tegemoet, helpen en klant is koning.

Jullie hebben er een vaste klant bij, ik ga werkelijk nooit meer ergens anders bestellen, beter dan coolblue, ja dat is mogelijk!

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn helemaal stil van jouw fantastische beoordeling :)

Wat geweldig om te lezen dat je ervaring met AO zo goed is gegaan.

Wij zijn dan ook erg blij jou als klant te hebben, en staan graag tot jou beschikking bij een volgende bestelling.

Ook goed om te lezen dat de levering perfect is verlopen, zo zien wij dat graag.

In ieder geval heel erg bedankt voor jouw uitzonderlijke beoordeling, en tot een volgende keer.

Met hele vriendelijke groet,

David van AO