HelloTV

Voor het eerst een bestelling gedaan Klipsch R26F en daarvoor een leuke aanbieding gehad na betaling een berichtje of ik tegen bijbetaling toch niet een andere type wou goed plan dacht ik zit nog in mijn budget, vervolgens betaald en de bestelling zou klaar gemaakt worden de dag na bestelling maar even gevraagd of er al iets bekend was werd mij verteld ja het is in bestelling en dat terwijl het op de site als voorraad artikel staat maar ze zou met de volgende dag berichten hoe de status was want toen ik in de chat zat met de medewerkster klantenservice was de afdeling logistiek al naar huis, maar dus niks weer gehoord, in de loop van de dag nog maar eens gevraagd en ja het product kwam vandaag binnen en waarschijnlijk had ik het dan morgen, was toch op voorraad? vanavond nog maar even geïnformeerd en de medewerker wist mij te vertellen dat het medio volgende week binnenkomt en het dan geleverd zou worden ben inmiddels 4 medewerkers van de klantenservice verder en heb 4 verschillende verhalen gehoord en een hoop excuus gehad en vragen of ik mijn geld terug wou, dat wil ik dus niet ik wil het product waar ik voor betaald heb, dit is mijn eerste ervaring met platte TV en of dit een vervolg krijgt?

is voorraad op de site en is niet te leveren moet nog binnen komen

krijg verschillende verhalen te horen over mijn bestelling veel excuus, als je wilt bestellen gaat alles als een speer en daarna sta je in de kou

Beste heer / mevrouw,

Ten eerste instantie vervelend om te horen dat het product niet direct beschikbaar was. Hiervoor onze excuses.

Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken.

Zou u een mail willen sturen naar orderdesk@plattetv.nl onder vermelding van uw ordernummer?

Ik zoek graag uit waarom het langer duurt dan u van ons mag verwachten en wat de actuele status van uw bestelling is.

Justin
Plattetv.nl