bol

Een negatieve review vanwege een wat bijzondere reden: ik kan de wederverkoper niet beoordelen en daar heb ik na een aantal slechte ervaringen wel behoefte aan. Net met Bol gebeld en die geven aan dat random de mogelijkheid wordt gegeven om wederverkopers te beoordelen. Nou dat mag dan random zijn, gezien het feit dat ik erg veel bestel via Bol en nog nooit de mogelijkheid heb gehad, is mijn conclusie dat die uitnodiging tot beoordelen - als het ECHT random is - blijkbaar zelden wordt gestuurd. Malafide aanbieders (wederverkopers) hebben dan ook een kleine kans om een slechte review te krijgen. Een bijzonder slechte zaak.

Klantenservice gebeld (gelukkig het nr nog in mijn telefoon, want bellen wordt niet aangemoedigd cq een telefoonnr heb ik op de site van Bol niet meer kunnen vinden) en het positieve is dat ze ook om 00:30 nog bereikbaar zijn. Minder positief: het feit dat bevestigd werd dat ik wederverkopers niet kan beoordelen.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk