AlgemeenDe winkel hanteerd een lage prijs, het product is geleverd dus in de basis okay.
VerzendingIk had een printer besteld bij 123inkt omdat ze een lage prijs hebben en 24h levering, voor xx uur besteld, de volgende dag in huis. Dat lukte dus niet. Ik heb gebeld met de klantenservice en kreeg een aardige, met zwaar Amsterdams accent pratende, dame aan de lijn. Ze gaf aan dat ze de printer niet op vooraad hadden en dat die 2 dagen later wordt geleverd. De informatie op de website is dus misleidend helaas. Ze vroeg of ze de order moest annuleren, dat vond ik ook niet nodig dus heb de printer gewoon geleverd gekregen 2 dagen later. De printer werd geleverd in de eigen doos, geen extra verpakking. Opzich geen probleem maar toch niet gebruikelijk. De hele ervaring geeft me toch het gevoel dat ik niet vaker iets ga kopen bij deze winkel.
KlantenserviceIk werd netjes geholpen aan de telefoon.
Goedendag,
Goed dat u uw ervaring met 123inkt via deze weg kenbaar maakt. Wat zonde dat de printer niet direct leverbaar is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit geen prettige situatie is. Kunt u ons een e-mail sturen met daarin uw klantgegevens? De e-mail mag u sturen naar webcare@123inkt.nl.
123inkt