HelloTV

Blijf mijlenver van dit bedrijf vandaag en kies alstublieft voor een winkel met actuele voorraad al betaal je iets meer (CoolBlue bijvoorbeeld). Het toestel wat ik wilde bestellen werd steeds later en later geleverd. Dus heb de order maar geannuleerd.

Tja, deze kwam uiteraard niet. Want voorraad is niet iets wat zij goed bijhouden, voelt als een veredelde dozenschuiver en proberen de concurrent kapot te concurreren met goedkopere prijzen en vervolgens te laat te leveren.

Als je probeert te bellen, heb je het idee dat je iemand op zijn thuisnummer belt. Blijft maar overgaan en geen enkele vorm van een bandje. Personeel dat aan de telefoon zit is onbeschoft en niet proactief aan het meedenken aan een oplossing. Het enige wat ze dan roepen: "als het je niet zint, annuleer je het toch gewoon?!"

De chat moet je ook eeuwen wachten eer je te woord word gestaan.

Beste heer / mevrouw,

Ten eerste instantie vervelend om te horen dat het bestelde product niet direct beschikbaar was.

Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken. Hiervoor onze excuses.

Spijtig om te vernemen dat u hierdoor de service als onvoldoende heeft ervaren.

Als erkend dealer zijn wij helaas afhankelijk van de uitlevering van het merk zelf. Waardoor het soms wat langer kan duren.

Ik wil u in de toekomst graag laten zien hoe wij u kunnen laten zien wat service is!

Hopend u nog eens te mogen verwelkomen!

Justin
Plattetv.nl