AlgemeenDe prijzen zijn bij tijd en wijle een van de laagste.
Echter; je kan niet vertrouwen op de aangegeven levertijden op de website, dus als je iets zeker in 1 a 2 dagen geleverd wilt hebben is dit niet de winkel voor je.
als je goedkoper wilt en geduld hebt kan je hier bestellen, het lijkt, aan de hand van mijn ervaring een dozenschuiver.
In verband met de levering geef ik niet meer dan voldoende.
De website geeft dynamische voorraad aan met een te verwachten levertijd. in mijn geval was de "voorraad" 115 en de verwachtte levertijd 1 à 2 dagen.
geen verzend bericht ontvangen, dus na 2 dagen maar eens op de website op de 'chat' knop gedrukt (voorraad volgens website nog 87).
de onderdelen zouden in een buitenlands magazijn liggen. en zou de 6e dag geleverd worden.
uiteindelijke levering was 7 dagen na bestelling.
De verpakking van de 3 harddisken liet wel te wensen over. de harddisks zaten individueel verpakt in een kartonnen doosje zonder voering, en die die zaten weer in een niet opgevulde, veel te ruime, doos waar ze dus los in konden bewegen
Niet heel schok bestendig, wat bij harddisken wel een ding is om rekening mee te houden
via de online chat functie vrijwel direct antwoord gehad, de onderdelen waren in een buitenlands magazijn.
verwachte levertijd gekregen 6 dagen, en excuses voor het niet correct zijn van de website. "we zijn dit aan het nakijken"