123inkt.nl

Het proces t/m betalen gaat vrij snel. Kiezen, en betalen via Ideal.
Nadat bedrag is afgeschreven krijg je een orderbevestiging.

Met de verzending heb ik slechte ervaringen. Er wordt op de voorpagina aangegeven dat 123inkt de snelste van Nederland is (zie https://www.123inkt.nl/)
Dat is de praktijk anders. Ik heb op 22/1 besteld, op 27/1 kreeg ik bericht dat de printer was verzonden.

Eenvoudig retourneren?
Ik heb slechte retour-ervaringen met 123inkt. Ondanks de vermelding op de website dat een product binnen 14 dagen retour gestuurd kan worden, is dat in de praktijk niet het geval. zie link https://www.123inkt.nl/page/retourvw.html
Ik heb op 27 januari 2019 een laserprinter gekocht van Brother van 342 euro.
Die bevalt niet omdat die veel te traag is voor ons. Vandaar dat ik die wilde ruilen voor een snellere.
Dit heb ik op 29 januari 2019 voorgelegd aan de klantenservice en die vertelde me doodleuk dat de retour niet mogelijk was omdat de printer al was uitgeprobeerd. (je weet pas of de printer bevalt nadat je hem hebt uitgeprobeerd toch?)
Tja als je zo je omzet moet halen, dan is de klik naar een andere webshop snel gedaan..

Geachte heer Kooperberg,

Wij hebben per e-mail op uw review gereageerd.

123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl