AlgemeenIn vervolg op mijn eerdere review.
Tevreden?
+ Ja dat ik een werkende PC (mooie) thuis heb staan;
- Minder over de hele gang van zaken: het meermaals afdoen van de gebreken als gevolgen van het transport, blijft bij mij een vreemde smaak geven (loszittende ondersteuningsbeugel videokaart, niet ingebouwd terwijl behuizing die mogelijkheid wel bood, fan met 2 ipv 4 schroeven gemonteerd, etc).
Excuus van Computer-bestel heb ik gekregen en laat ik het verder maar rusten.
Een leermoment voor mij.
1 Na de ontvangst van mijn Game-PC (niet werkend) kon ik deze retour zenden.
Kapotte videokaart en moederbord zijn kosteloos vervangen.
2 PC weer gerepareerd ontvangen
Nu bleek een bestelde extra HDD niet aanwezig/niet aangesloten.
Hoop e-mails heen en weer hoe dit toch fout had kunnen gaan (zij besteden grote zorg wat betreft kwaliteitstoezicht).
3 PC mocht weer retour gezonden worden, de externe BD-DVD kon ik ook opsturen er zou gekeken worden of deze alsnog kon worden ingebouwd.
4 PC met nu wel aangesloten HDD ontvangen en inderdaad BD-DVD ingebouwd.
5 nu geconstateerd dat een van de 2 fans van de processorkoeling scheef staat en maar met 2 schroeven (ipv 4) vast zit aan het koelingsframe. Helaas een behoorlijke spleet - een verbogen frame en koelverlies.
6 Computer-bestel heeft aangeboden de 2 ontbrekende schroeven op te sturen en mijn verzendkosten worden gecrediteerd.
Al met al is mijn nieuw gekochte PC nu 2 x retour geweest voor verschillende gebreken, maar heb ik nu een werkende PC thuis (afgezien van de scheefstaande fan inmiddels provisorisch rechtgezet, ontbrekende schroeven worden opgestuurd).
Met al de e-mails en telefoontjes heen en weer is er een goed contact geweest. Tevens mocht ik een goedmaker uitkiezen voor de gang van zaken (die heb ik ook ontvangen) en worden mijn verzendkosten gecrediteerd.
Toch blijft mijn gevoel "dit had niet gehoeven zo".
ik beschouw het maar als een behoorlijk leermoment voor mijzelf en laat deze zaak maar verder rusten.