AlgemeenStatus per 24/01/2019, zijn nog wat dingen in ontwikkeling, dan update ik de review ook:
----AANKOOP---
Op zich goede prijs en snel (prettig) contact met de medewerkers. Uiteindelijk via de mail een Denon AVR-X4500H receiver en een Klipsch RP-450C Speaker besteld.
Helaas gingen er met de levering al meerdere dingen fout, het werd pas een dag later verstuurd en niet op dezelfde werkdag, daarnaast heeft de receiver nog een dag extra op zich laten wachten, dus kon ik nog niet aan de slag met de speaker.
Er is ook zonder overleg een ander (nieuwer) model speaker opgestuurd (RP-504C), weliswaar een upgrade, maar niet 100% gelijk aan de rest van mijn set-up. Het bestelde model was, ondanks de indicatie op hun website, niet meer op voorraad of uberhaubt te leveren, een vaak gehoord probleem bij PlatteTV.
Ik had het wel netjes gevonden als dit vooraf zou zijn overlegd.
---RECEIVER STUK---
Helaas is 19 Januari de receiver al stuk gegaan en geeft geen beeld meer. Binnen een maand van gebruik.... Nu gaat PlatteTV de reparatie hiervan afhandelen met een doorlooptijd van 2 - 6 weken. Wel erg zuur aangezien ik hem nog geen maand heb kunnen gebruiken en had gehoopt op wat coulance door hem gewoon meteen om te wisselen voor een nieuwe nadat ze zelf het defect ook konden vaststellen.
Daarnaast heb ik gevraagd voor een leentoestel. Via de chat meteen heel kort te horen gekregen dat dit niet mogelijk is. Daarna nog even gemaild en toen kon het allemaal wel (wel tegen een borg bedrag ondanks dat ze mijn receiver van 1100 euro al hebben + zelf ophalen in een winkel), dus dat vond ik aan de ene kant fijn maar ook wel vreemd.
Vanavond ga ik het leentoestel halen en ben verder nog in afwachting van de reparatie met de hoop dat deze niet te lang duurt. A.h.v. de afwikkeling hiervan zal ik de review nog updaten.
Voor nu raad ik PlatteTV zeker aan voor hun prijs, echter moet je geen haast hebben qua levering en ook vooral zelf erg ondernemend zijn.
Bestelde artikelen werden niet dezelfde dag verstuurd zoals beloofd op de website. Daarnaast was de receiver nog een dag later dan de rest. Moest zelf achter de status aan en werd niet van te voren ingelicht over mogelijke vertraging.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar per e-mail/chat (telefoon is een ander verhaal) en op zich wordt je heel vriendelijk te woord gestaan.
Echter is het over het algemeen wel heel reactief i.p.v. meedenkend/proactief. Ik moet vooral zelf overal achteraan en informatie halen of oplossingen aandragen. Voorbeelden zijn de vertraging in verzending, ander model speaker geleverd, leentoestel en ook geeft PlatteTV geen update op de RMA status (uberhaubt of het ontvangen is).