CAPS

Website is redelijk overzichtelijk, Zoekfunctie op de website wel enigzins traag.
Het bestellen (9 Jan) ging op zich goed en de producten leken leverbaar volgens de website. 10 Jan mail dat het beeldscherm niet leverbaar is, end of life is de opgegeven reden. Deze dus geannuleerd en het geld zou terug gestort worden.
12 Jan Gigabyte mainboard en CPU AMD ryzen 2600 komt binnen en werken goed.
22 Jan Nog geen geld terug gehad van het niet geleverde beeldscherm.
24 Jan Geld is nu binnen, al met al een betrouwbare zaak, al zou het wel iets vlotter mogen imho.
Het volgende product bestel ik hier ook gewoon weer.

De verzonden artikelen waren goed verpakt en kwamen ongeschonden aan.
9 Jan besteld 12 Jan binnen, behalve het beeldscherm dat niet meer leverbaar was.

Op dit moment ben ik niet enthousiast over de service wat het beeldscherm betreft. Beeldscherm was niet meer leverbaar en is geannuleerd. Geld zou terug gestort worden, maar ik wacht nog steeds. Tot nu toe heb ik mijn geld dus niet terug en dat vind ik jammer, ik hoop dat dat nu snel voor elkaar komt anders weet ik niet wat een passende rating is. Ik ga ervan uit dat de toezegging nagekomen wordt.
(update, Geld is terug gestort, dus alles is in orde, dus betrouwbare zaak lijkt me. Misschien iets vlotter in de toekomst?)

Scorekaart voor CAPS

Qshops