AlgemeenSite ziet er prima uit, prijzen zijn goed, levertijden prima, maar helaas misleidend! Ik heb op vrijdagavond een bestelling geplaatst, het product was op voorraad. Mardo Media claimed zelf, voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. We zijn nu 4 dagen verder en de bestelling status is nog steeds: wordt verwerkt.
Nou kan dit wel een keer voorkomen, maar ik heb ze gemaild vanmorgen met het verzoeken om het zo snel mogelijk te versturen of anders de bestelling te annuleren. Eind van de middag maar even de telefoon erbij gepakt, maar niet te bereiken. Wordt doorgeschakeld naar een 06 nummer dat niet wordt opgenomen.
Voor een webwinkel die claimed 6 dagen per week te leveren is dit niet de service die je mag verwachten. Erg jammer. Helemaal jammer dat ze dan ook niet bereikbaar zijn.
Volgende keer weer bij een betrouwbare leverancier mijn spullen bestellen.
Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. We zijn nu 4 dagen verder en de bestelling status is nog steeds: wordt verwerkt.
KlantenserviceIk heb ze gemaild vanmorgen met het verzoeken om het zo snel mogelijk te versturen of anders de bestelling te annuleren. Eind van de middag maar even de telefoon erbij gepakt, maar niet te bereiken. Wordt doorgeschakeld naar een 06 nummer dat niet wordt opgenomen.