HelloTV

In de winkel in Arnhem ben ik goed geholpen. Goed advies. Gelijk twee televisies gekocht. Één kon ik gelijk meenemen de andere zou worden verzonden.

Ik wacht ik al twee weken op levering. Volgens PlatteTV duurt het nog wel twee weken voordat hij binnen is. Dit is mij in de winkel niet verteld. Op de website staat het toestel nog steeds op voorraad? Ik lees nu in meer reviews hier, dat dit heel vaak gebeurt. De voorraad indicatie zou worden aangepast, maar dit is nog niet gebeurt. Meer mensen zullen hem dus bestellen met de verwachting dat hij de volgende dag geleverd wordt. Ik kan nu kiezen: wachten of mijn geld terug.

Reacties zijn wel snel op e-mail en webchat echter worden er meerdere keren toezeggingen gedaan die ze niet kunnen nakomen.

Update 10/1: Geld zeer snel terug gekregen. Mijn vrouw heeft een nieuwe TV besteld. Bij Platte TV,,, Haha, ze krijgen een tweede kans. Dus van waardeloos naar 'Voldoende'. Ik denk dat de voorraden overal zijn uitgeput na de feestdagen. Het enige jammer is dat dit niet direct op de website wordt aangepast.

Goedemorgen,

Spijtig om te vernemen dat u zo lang moet wachten op de door u bestelde TV, dat is niet de bedoeling!

Door de enorme drukke periode die we achter de rug hebben zit er helaas wat vertraging op een aantal leveringen vanuit onze leveranciers, we doen onze uiterste best u zo snel mogelijk aan uw bestelling te helpen!

Zou u uw ordernummer even willen toesturen naar orderdesk@plattetv.nl? Dan checken wij de actuele status voor u!

Tim
PlatteTV