CAPS

Had een tijdje terug een product besteld, kwam helemaal beschadigd aan, duidelijk een refurbished product die dus al flinke beschadigingen had (stuk van het logo af, hoop krassen, plastic verbogen).

Sicomputers gemaild, geen reactie, 3 dagen nog een mail, gaven aan niets gezien te hebben en of ik opnieuw de foto's wilde sturen. Wederom 3 dagen niets gehoord. Toen ik opnieuw mailde kreeg ik een mail terug, dat ik binnen enkele minuten een mail zou ontvangen met alle info om te retourneren. Wederom weer niets gehad, moest weer mailen voordat ik het kreeg.

Los van de extreem slechte communicatie, is er ook geen excuses gemaakt voor het feit dat ik het product zo kreeg, of hun bagger communicatie. Blijkbaar vinden zij het prima dat iedere klant maar 1x iets bij ze besteld, want ze hebben duidelijk geen interesse om klanten te houden.

Product had vele beschadigingen, precieze oorzaak is onduidelijk. Maar wel de verantwoordelijkheid van de winkel.

Reageren zeer slecht op mails, komen beloftes niet na. Bieden geen excuses aan voor hun onacceptabele manier van hun klanten behandelen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops