AlgemeenNa een lange zoektocht is mijn keuze gevallen op een LG tv. Op tweakers/pricewacht was deze aanbieder twee na goedkoopste. Ik koos voor PlatteTV omdat deze meer beoo
20 december heb ik de tv aanschaft voor 18:00, waarbij op het moment van bestellen de voorraad indicatie op groen stond (voor 18:00 bestellen is volgende dag in huis).
De volgende dag (21dec) niets ontvangen. Ik heb hierop contact gezocht met PlatteTV via de chat. Er werdt mij verteld dat door drukte bij PostNL etc later geleverd zou worden. Geen probleem, ik wacht wel rustig af. Let op, ondertussen staat de voorraad indicatie op de site nog steeds op groen. De dag daarop weer niets ontvangen, of geen enkel vorm van communicatie van PlatteTV. Opnieuw heb ik contact gezocht via webchat. Nu wordt mij verteld dat de tv niet meer op voorraad is en voor het ongemak wordt mij een premium HDMI kabel beloofd! De website toont ondertussen nog steeds een groene indicatie aan bij het product, maar dit zou door een andere afdeling zsm aangepast worden. De levering wordt nu opgeschoven en met een beetje geluk heb ik het voor oud en nieuw binnen. Je voelt het natuurlijk wel aankomen. Niets geleverd en wederom geen communicatie hierover.
Vandaag na ruim 2 weken heb ik mijn product nog steeds niet. PlatteTV verwacht de levering binnen 5 werkdagen. Nu ik de berichten hier lees maak ik me erg zorgen.
Geen communicatie richting de klant!
Onbetrouwbare levertijd indicatie op de website.
Beste heer / mevrouw,
Wat vervelend om te horen dat u al een langere tijd wacht op uw bestelling en nog niets geleverd heeft gekregen.
Zou u ons een e-mail willen sturen naar contact@plattetv.nl dan kunnen wij kijken waar dit door gekomen is en of hier nog wat in te betekenen is voor u.
In afwachting op uw reactie.
Justin
Plattetv.nl