AlgemeenPakket wat retour is gestuurd naar SWW Computer, is nooit aangekomen. SWW geeft hierbij PostNL de schuld en hun andersom. Je wordt lettelijk van kastje naar de muur gestuurd, ookal klopt het label adres op pakketje exact! Ik begrijp dat PostNL zorg moet dragen voor dat pakket daadwerkelijk op bestemming komt. Maar hoe SWW hiermee om gaat vindt ik ook beneden peil. Reactie van SWW Computer is doodleuk daar kunnen we niks aan doen helaas.
Ik denk als je klanten op z'n manier behandeld dat je dat veel trouwe klanten kwijt raakt....
Totaal niet met een oplossing komen voor het probleem. Alleen maar beroepen op dat hun hierin niet fout zijn.
Het is een erg vervelende situatie voor u.
Wij hebben tot op heden niets van u retour ontvangen. Persoonlijk denk ik dat het onderweg kwijtgeraakt is, of bij de onbestelbare poststukken ligt. Postpakketten komen normaal gesproken gewoon aan. Maar wat hier is misgegaan, weet ik niet te vertellen. Dat moet uit onderzoek bij PostNL uitwijzen die u zelf in gang kunt laten zetten als verzender van het pakket. Hierover dient u PostNL aansprakelijk te stellen voor de opgelopen schade, mocht uit onderzoek blijken dat het pakket daadwerkelijk verloren is gegaan. Wij kunnen hier helaas niets aan doen.
Waarom u van mening bent, dat wij voor het niet aankomen van uw pakket aansprakelijk zouden moeten zijn, is ons niet geheel duidelijk.