AlgemeenUpdate: de selectieve reactie van PlatteTV hieronder spreekt m.i. boekdelen. Geen sorry over de houding of woordkeuze van het personeel of het feit dat er niet werd gereageerd op de email of het structureel niet opnemen van de telefoon.
De oplossing gaat zijn in het versturen van een mail met vermelding van het product waar het me om ging.
Inmiddels ben ik al goed en vriendelijk en snel geholpen bij FOKA. Dus een mail sturen naar PlatteTV gaat me niet helpen.
_____
Artikel zou volgens webshop op voorraad zijn, maar online bestellen gaf een error over de gekozen betalingsvorm terwijl die pas in een volgende stap gekozen zou moeten worden. Dus maar gemaild of deze klaar kon worden gezet voor afhalen. Geen reactie gehad op die email, in de auto erheen een 3 maal gebeld, maar er werd steeds niet opgenomen.
Eenmaal in de winkel werd door verkoper gemeld dat het artikel niet op voorraad is "we moeten de webshop nog bijwerken" (OMG: gaat dat anno 2019 bij dit soort winkels nog steeds met de hand??). Als je dan gefrustreerd wegloopt, want voor niks naar winkel gegaan, krijg je nog de opmerking nageslingerd in de trant van
"Oh, als het zo moet dan hoeft het niet hoor"
Say whaaaat?
Wat een onbeschofte vlerk werkt daar.
Goedemiddag heer / mevrouw,
Ten eerste instantie vervelend om te horen dat het bestelde product niet direct beschikbaar was.
Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken. Hiervoor onze excuses.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar contact@plattetv.nl o.v.v. de review en het geen dat u graag had willen bestellen ?
Ik verneem graag uw reactie om te kijken hoe ik u hierin tegemoet kan komen!
Justin
Plattetv.nl