HelloTV

ben in de markt voor een Sonos Play 5 gen 2 en zag op de website van plattetv.nl dat het mogelijk is om oude apparatuur in te leveren en zo nog wat korting te pakken. Echter bij het willen bestellen kreeg ik een reactie van deze webshop :

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw interesse in PlatteTV.nl

We hebben de prijzen van dit artikel even vergeleken en momenteel hanteren wij voor het artikel waarin u interesse heeft al de allerlaagste prijs van Nederland als erkende dealer voor dit merk.
Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk hier ook nog eens op in te ruilen of een nog lagere prijs te hanteren, onze excuses hiervoor!

Uiteraard hebben wij u graag als onze klant dus mocht u dit artikel nou toch bij ons bestellen dan mogen wij u als dank voor uw bestelling een goede HDMI kabel of een LED TV reiniger aanbieden.
Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u uw bestelling plaatsen via onze website en uw ordernummer doorgeven middels een reactie op deze mail.

Mocht u nou toch nog elders een lagere aanbieding gevonden hebben laat ons dat dan gerust even weten, dan kijken we alsnog wat we voor u kunnen doen!

Naam medewerker

Adverteer er dan niet mee !

Na contact aan de hand van de shopreview toch in mijn ogen gekregen wat men beloofd en heb hierop de shopreview aangepast.

Goedemiddag heer / mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat wij u geen aanbieding naar uw wensen konden doen, onze excuses hiervoor.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar contact@plattetv.nl o.v.v. de review, wat u aan wilt schaffen en wat u graag in wilt ruilen?

Ik verneem graag uw reactie om te kijken naar een passend inruil voorstel.

Justin
Plattetv.nl