4Launch

Ik had op een vrijdag een laptop en een externe harde schijf besteld. Deze zouden dan maandag geleverd worden. Omdat ik geen mail heb gekregen met een bevestiging van verzending heb ik maandag gebeld. Vanwege de feestdagen zou het eind van de week worden. Diezelfde maandag werd ineens de harde schijf geleverd. De daarop volgende donderdag kreeg ik een mailtje dat de harde schijf verzonden was (duh!). Donderdag gebeld om een update over de laptop. Ik zou een mailtje krijgen. Vrijdag gebeld waar mijn mailje bleef. Toen kwam het verlossende mailtje, de laptop was niet meer leverbaar. Daarna de bestelling maar gecancelled. Ze hebben me wel altijd correct te woord gestaan, excuses aangeboden en het geld is binnen een paar dagen teruggestort. Voor de rest liep het voor geen meter. Vooral het gebrek aan informatie over de voortgang stoorde me.

De belofte 'vandaag besteld maandag in huis', werd aanvankelijk eind van de week. En aan het eind van de week werd het 'niet meer leverbaar'.

Ze zijn altijd correct en behulpzaam geweest aan de telefoon. Talloze excuses gekregen voor alles wat misging. Maar ook de belofte gekregen dat ik per mail een update zou krijgen over de verzending en dat is niet gebeurd. ik heb overal achteraan moeten bellen. En dat kost je credits...

Scorekaart voor 4Launch