AlgemeenNa lang en veel wikken en wegen nog een laatste ronde langs de tv winkels in de buurt, dat maakt het pas tastbaar. Bij Kamera Express r’dam centrum (in gedachten blijft het Foka..), staan er een aantal waar ik voor kom. Geen hordes mensen gelukkig. Binnen 5 minuten was er iemand beschikbaar. Keuze had ik al gemaakt voordat de verkoper me kon helpen, OLED55C7... Maar....de tv was niet meer leverbaar, uitlopend model... Helaas was het alternatief, de nieuwe variant maar met net mindere specs ook uitverkocht OLED55B8.. om nu gelijk een flinke stap te maken in prijs en voor de OLED55C8 te gaan was me eigenlijk te gortig. De verkoper zag Mn tranen en heeft nog een korting iom zn collega geregeld. Dit en de cashback actie van LG scheelt uiteindelijk slechts 50 euro van mijn eerder gestelde uitgave plafond. Netjes en uiterst correct is de tv nog door Quincy tot in de auto gelegd. Dank en hulde! Alvast de beste wensen!
KlantenserviceSnel en correct geholpen, natuurlijk is tijd geld maar je bent absoluut geen nummer.