123-3D.nl

Op 16 december een Ender 3 en de Ender 3 glasplaat besteld.
Op 17 december kreeg ik een mail dat de glasplaat niet voorraadig is. Na mail contact is de Ender 3 alvast opgestuurd. De glasplaten zouden op vrijdag 21 december binnen komen, in de praktijk zou die dus na kerst binnen moeten zijn.
V
Vandaag op 28 december (dus een week nadat het artikel bij hen binnen zou komen en al bij mij thuis had moeten zijn) krijg ik een mail dat de leveranceir heeft aangegeven dat de leverdatum van het artikel is aangepast. Verwachte verzendmoment: de TWEEDE WEEEK van FEBRUARI. Wat neerkomt op 2 MAANDEN nadat de bestelling is geplaatst.

De tegenstrijdige berichtgeving is uitermate teleurstellend. Het feit dat dit een jaar eerder ook gebeurde met een CR-10S komt het verhaal zeker niet ten goede.

Ik mag hopen dat ze snel alles op orde krijgen met leveranciers en de communicatie richting klanten want dit kan echt niet zo.

Verzending van het product is niet binnen een week, maar gaat ruim 2 maanden duren voordat het product geleverd gaat worden.

De klantenservice heeft gemaild (17 december) dat een deel van de bestelling niet op voorraad is, maar dat nieuwe voorraad verwacht wordt op 21 december en dat ik dus de volledige bestelling na kerst uiterlijk volledig binnen zou hebben. Krijg ik op 28 december een mail (wanneer ik dus alles al binnen had moeten hebben) dat de leverling van de rest van de bestelling in de tweede week van februari plaats gaat vinden. De communicatie over de leverling van product is dus uitermate teleurstelling, en daarnaast natuurlijk het feit dat er niet eens wordt mee gedacht over het feit dat een product nu dus 2 maanden na bestellen pas geleverd gaat worden!

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit geen prettige situatie is. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Wij zullen vandaag telefonisch contact met je opnemen. Groetjes, 123-3D

Scorekaart voor 123-3D.nl