HelloTV

Ik had betaling via rembours aangegeven, en juist hier de tv gekocht omdat er bij bestellen voor 23:59 geleverd zou worden op de volgende dag. Vervolgens krijg ik de volgende ochtend nog voor sluitingstijd een mail met de vraag of ik pin of cash wil betalen - iets dat heel gemakkelijk is te ondervangen in het betalingsformulier in de website; vervolgens kon het niet dezelfde dag bezorgd worden... :( kortom, die kan verbetering gebruiken.

Overigens toen gechat en tot een korting gekomen (-75,-) als ik naar denwinkel in Arnhem zou rijden. Gedaan, en prima service ontvangen daar! De winkelbediende is zelfs nog meegelopen naar de parkeergarage! Top!

Zie hierboven

Goedemiddag heer / mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat in eerste instantie de zending niet tijdig gerealiseerd kon worden, hiervoor onze excuses.

Wij nemen uw feedback zeker mee!

Fijn om te horen dat onze medewerkers samen met u tot een passende oplossing zijn gekomen dat u het toestel alsnog kon afhalen in de winkel.

Justin
Plattetv.nl