FOKA Superstore

Tijdens Black Friday een Panasonic TV TX-40FXW724 besteld met een mooie korting! Dit is mijn tweede ervaring met Foka en ik kan niet anders zeggen dan top. Scherpe prijzen, duidelijke website, duidelijke communicatie snelle levering ondanks dat het in de Black Friday periode was. ''Geen fratsen'' webshop. 5 sterren dus! :)

Ik was eerst een beetje huiverig om een televisie te bestellen via een webshop, ivm transportschade en eventuele retourneerproces maar zoveel mensen doen het tegenwoordig. Televisie is in uitstekende staat geleverd door de Pakketbezorger! Omdat de televisies tegenwoordig dunner zijn dan de lcd schermen van een paar jaar geleden is er voldoende piepschuim en bescherming om zoveel mogelijk transportschade te voorkomen. Gewoon doen dus!

Vraag over omtrent indicatie levering omdat het in de Black Friday drukte periode was. Snel en duidelijk antwoord van de klantenservice. Top dus.

Scorekaart voor FOKA Superstore