AlgemeenValkyria Chronicles 4 Premium Edition voor Playstation 4 besteld, krijg de Nintendo Switch versie geleverd...
VerzendingHet is een collector's edition, dus mooie doos enzo. Bol.com verpakking is even groot als product zelf, dus geen piepschuim, luchtkussentjes, etc. Product is licht beschadigd aan alle kanten. Leuk voor een kerstcadeau! Niet dat het uitmaakt in de geval aangezien ze de verkeerde versie hebben verstuurd.
KlantenserviceIk chat met klantenservice en krijg de meest onvriendelijke medewerkster die je maar kan bedenken. Ik vraag me eerlijk gezegd ook af of het daadwerkelijk een persoon is aangezien de reacties zo koud en copy/paste zijn dat het haast niet mogelijk is dat het om een echte persoon gaat.
Maar goed... Product niet meer op voorraad, dus ze kunnen de juiste versie niet meer sturen. Leuk, drukke periode (kerst), moet product zelf retour sturen (parkeer kosten) en opnieuw naar kerstcadeau shoppen (tijd). Krijg een waardebon van € 5,- terwijl parkeerkosten al € 4,50 bedragen.
Ik vraag; vind je, gezien de situatie, parkeerkosten e.d. het een passende compensatie? Robot medewerkster antwoord; Ja. Een hele woord als reactie!
Ik heb de afgelopen periode voor meer dan € 1500,- bij Bol.com uitgegeven en ik krijg een woord als antwoord!
Ik bestel nooit meer wat bij dit bedrijf.