AO.nl

Ik ben erg blij met AO.nl!! De koelkast die ik besteld had werd snel en goed bezorgd, daarbij zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd.
Helaas bleek de koelkast (buiten schuld van AO.nl) niet helemaal juist te werken. Alsnog had ik het 2 weken aangekeken maar het werd er alleen maar slechter op. Ik heb ze gebeld en mijn klachten uitgelegd, afgesproken om er ook een duidelijk mailtje over te sturen. Dezelfde dag nog werd ik teruggebeld waarop besloten werd dat we de koelkast om zouden ruilen voor een ander nieuw exemplaar. Het was mogelijk om de volgende dag de koelkast al binnen te hebben!!

Zeker een aanrader om hier je witgoed te kopen. Ze zijn snel, betrouwbaar, klantvriendelijk en klantgericht maar daarbij ook nog eens 1 van de goedkoopste.

Perfecte levering. Erg snel na de bestelling was mijn koelkast thuis. De medewerkers van de bezorging werken netjes en zijn vriendelijk.

Vanwege een niet juist werkende koelkast heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice. Ik kan niet anders zeggen dan fijne mensen aan de telefoon die vriendelijk en behulpzaam zijn. Ze denken met je mee over de oplossing, houden zich aan hun afspraken en maken het direct waar. Ondanks de probleempjes met m'n koelkast hou ik een goed gevoel over aan AO.nl en zou er zeker weer bestellen.

Beste J3ff,

Dank je wel voor je mooie beoordeling & duidelijke feedback!
Wat een mooie woorden, dit horen we natuurlijk erg graag :).

Wat fijn dat onze service je zo ontzettend goed is bevallen & dat we een goed gevoel bij je hebben kunnen achterlaten!

Veel plezier met je nieuwe aankoop & hopelijk tot ziens in onze webshop, groetjes Priscilla van AO.nl

Scorekaart voor AO.nl