AlgemeenHet was eenvoudig de SSD's te bestellen en volgens de site waren er meer dan voldoende leverbaar. Uiteindelijk betaald en 8 SSD's besteld. Na een tijdje 2 SSD's ontvangen met de opmerking de rest wordt nageleverd. Na nog wat tijd maar eens aan de bel getrokken. Resultaat leverancier heeft ze niet meer heeft en zoek het maar uit (had geroepen "er zijn vast andere leveranciers die hetzelfde item ook verkopen"). Er komt een credit voor de overige 6 SSD's. Binnen maximaal 14 dagen heb ik het geld terug (volgens CP). Met 12 dagen komt er bericht :"geld komt met 1 tot 3 dagen terug", maar dat komt niet. Eindelijk na weer een berichtje, na weer 14 dagen het bedrag retour ontvangen.
KlantenserviceEr wordt van alles beloofd (items komen later, staan in backorder maar komen, we maken geld over, echt nu gaan we echt geld overmaken) maar na veel heen en weer mailen komt er dan eindelijk na ruim 40 dagen is het eindelijk afgehandeld. Helaas heb ik maar 2 SSD's terwijl ik er nog 6 bij moet zoeken dus.