AlgemeenSnel spullen nodig? Dan niet via HP!
Logistiek proces en communicatie niet op orde! Mooie woorden over snelle levering worden niet waargemaakt. Communicatie over het proces verloopt enkel via online portal, er wordt niet actief gecommuniceerd over de status van de bestelling via en email of iets dergelijks.
Niet meer van deze tijd en schandalig dat dit ontbreekt bij een wereldwijde speler als HP.
Indien je iets snel moet hebben, wees gewaarschuwd, kies niet voor HP!
Voor 19:30 bestelt, morgen in huis. Nou mooi niet!
Contact gehad met de klantenservice over de voorraad, deze was aanwezig.
13:15 bestelt en gelijk betaald, er wordt verder niet direct actief gecommuniceerd over het logistieke proces. Je moet hier zelf voor inloggen in de online omgeving van HP, hiervoor moet je wel weer een account aanmaken. 'S middags en 's avond geen update, de volgende ochtend inloggen toonde 'In afwachting van voorraad'.
Dan maar opzoek naar de contact gegevens van de klantenservice.
De website van HP draait in rondjes en nergens is een telefoonnummer te vinden, het nummer dat ik belde voor het plaatsen van de bestelling speelt een vriendelijk bandje af dat voor vragen over een geplaatste bestelling verwijst naar de website. Je mag alleen bellen om een bestelling te plaatsen en als deze geplaatst is moet je het maar doen met online FAQ's? Weinig klantgericht.
Toch de klantenservice gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Medewerker heeft contact op genomen met afdeling logistiek, wat blijkt, het is wel degelijk op voorraad.
Wordt alsnog vandaag verzonden en zou morgen binnen moeten zijn!?!
Klantenservice goed bereikbaar voor het plaatsen van een bestelling, eenmaal een bestelling geplaatst wordt je enkel verwezen naar de website met geen mogelijkheid tot direct contact.
Bij uiteindelijk contact, vriendelijke te woord gestaan. Afwachten is op de daden na de mooie woorden...
Beste SirSkipalot,
Bedankt voor het achterlaten van je ervaringen over je aankoop bij de HP Store.
Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden door de foutieve informatie over de voorraad.
Het klopt dat we voor de specifieke levering van het product afhankelijk zijn van DHL, die een bericht verstuurt met de verwachte leverdatum wanneer de bestelling onderweg gaat.
Omdat er niets verzonden kon worden heb je via DHL niets over de bestelling gehoord, maar het klopt inderdaad niet dat je helemaal geen update hebt gehad en dat je zelf achter die informatie moest komen.
Zou je ons willen mailen op nlstore.postsales@hp.com en je ordernummer met ons kunnen delen? Dan zoeken we uit hoe dit fout heeft kunnen gaan en hoe we je kunnen compenseren.
Vriendelijke groeten,
Het HP Store Team