AlgemeenOnoverzichtelijke site. De prijs kan bij afrekenen opeens veranderen. Soms in het voordeel, maar ook weleens in het nadeel. Al met al geen slechte winkel. Ze zijn vaak de goedkoopste en hun klantenservice is geweldig. En ach, dat een pakketje veel te laat komt, kan een keer gebeuren. Ze zijn ook weleens een dag te vroeg geweest en verder heb ik goede ervaringen. Als je vervolgens het pakketje mag houden als het alsnog aankomt, vind ik het prima.
VerzendingArtikelen waren op voorraad, konden op maandag bezorgd worden, maar toch geplande bezorging op vrijdag. Vervolgens bijna 3 weken op het pakket moeten wachten i.p.v. de beloofde 1 week. Ook erg slecht verpakt.
Klantenservice3 keer contact opgenomen met de klantenservice. Het is wel even zoeken hoe je contact opneemt, maar als je dat eenmaal gevonden hebt, is het makkelijk om een terugbelverzoek in te dienen. Je wordt direct gebeld en naar enkele seconden krijg je een medewerker aan de lijn.
Vriendelijke medewerkers. Ik hoef nog geen eens vragen te stellen, want alle vragen die ik zou kunnen hebben, worden gedekt door hun uitleg. Derde keer gebeld met de vraag hoe het pakket terug kon, omdat het pakket al vergoed was, omdat het onduidelijk was of het ooit nog zou aankomen. (geld overigens binnen 1 werkdag terug, ondanks de voorspelling dat dit 5-10 werkdagen zou duren). Na ruim een minuut in de wacht gezet te zijn, deelde de telefonist mij mee dat ik het pakket á 45 euro mag houden). Overigens is de klantenservice in het Nederlands, wel zo makkelijk.