HelloTV

Bedrijf is zeer incompetent, vooral als het gaat om communicatie. Ik heb 3 weken geleden een LG soundbar besteld. Eerst werd mij wijs gemaakt dat het binnen 5 werkdagen verstuurd zou worden ivm de drukte van black friday (het was geen black friday deal), terwijl op de site stond 'voor 18:00 besteld' morgen in huis. Dikke vinger dus. Na een week niks gehoord en pas nadat ik contact zocht om te vragen hoe het met de bestelling zat werd mij verteld dat de soundbar pas 14 december bij hun in de winkel zou aankomen. Voor de zekerheid heb ik 11 december gevraagd of de levering op schema was en toen werd er mij verteld dat het was vertraagd en 17 december zou aankomen bij hun in de winkel.

Afgelopen dagen bijna elke dag contact gezocht om te vragen of alles op schema was, aangezien ze mij de weken ervoor slecht op de hoogte hadden gehouden, of eigenlijk niet op de hoogte gehouden dus. Er werd eerst tegen mijn pa gezegd dat het waarschijnlijk eind december/ begin januari zou zijn. Tegen mij werd verteld dat dat niet klopte en dat het toch 17 december geleverd zou worden. Dit werd bevestigd door 2 medewerkers van klantenservice.

Nou je kan het al zien aankomen, afgelopen vrijdagochtend heb ik ze weer gecontacteerd, toen kreeg ik als antwoord dat het niet duidelijk was en dat ze het zouden vragen aan de verzendcentrum. Ik zou een mail krijgen als verzendcentrum een antwoord zou geven aan de klantenservice.
Na 7 uur geen antwoord gehad te hebben. Heb ik weer contact gezocht met klantenservice en toen kreeg ik te horen dat het toch januari zou zijn.

Na 3 weken wachten toch geannuleerd. Echt een ruk bedrijf die nog veel moet leren! Helemaal geen vorm van communicatie van hun kant! Erg jammer.

Ze zouden zich moeten schamen als een bedrijf. Ik zou ergere dingen willen zeggen, maar dat zal mijn punt niet helpen!

Mensen blijf uit de buurt van dit bedrijf ongeacht de prijs!

Niks ontvangen! Leek alsof we aan het lijntje werden gehouden.

Zeer slechte klantenservice. Ik moest zelf contact opzoeken om te vragen hoe het zat met levering. Helemaal geen updates van hun kant gekregen. Meeste mensen bij klantenservice waren wel geduldig, maarjah ze konden me alsnog niet helpen. Eerste contact was wel heel erg negatief. Meneer was erg bijdehand! Ik kreeg steeds te horen dat levering was vertraagd. Volgens mij wisten ze vanaf begin al dat het Januari zou zijn!

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling, nogmaals onze excuses hiervoor!

In sommige gevallen zijn wij helaas afhankelijk van de informatie die wij vanuit onze leverancier krijgen, als zij de levertijd naar ons uitstellen betekent dat jammer genoeg dat de levering langer is dan in eerste instantie gepland was.

Wij hopen dat u de gewenste soundbar elders heeft kunnen vinden en wensen u een hele prettige dag toe.

Tim
PlatteTV