HardwareWebwinkel.nl

Op 5 december 19 iets na 18u 's avonds het volgende product in 3-voud gekocht: https://tweakers.net/pric...2-chromax-punt-black.html
1 tot 3 werkdagen dagen levertijd. Na 3 werkdagen nog steeds niks binnen en ook geen bericht van een vertraging. Contact opgenomen en pas na 24 uur een email terug gekregen (op 11 december) dat de Chromax rubbers pas vandaag bij hen was binnengekomen vanaf de leverancier en zouden dus de 12e op de post gedaan worden (brievenbuspost). 14 december laat in de middag pas ontvangen in een brievenbuspakketje, met daarin een kapotte Noctua verpakking verfomfaaid in de doos. De rubbers zaten apart in een plastic zakje waar een samsung lader in had gezeten. Rubbers zelf lijken in orde.

Zoals hierboven beschreven geen 3 originele Noctua doosjes met rubbers gekregen maar 1 brievenbusdoosje met daarin 1 originele Noctua verpakking uit elkaar gehaald en helemaal verfomfaaid (en gescheurd, dus stuk). De rubbers zaten apart in een plastic zakje waar een samsung lader in had gezeten en lijken voor de rest wel in orde. Ik mis dus 2 originele Noctua verpakkingen en degene die erbij zit is gewoon gekreukt, gescheurd en kapot.

Normaliter bestempel ik een klantenservice niet echt als slecht, maar dit komt wel in de buurt. Ik heb direct gemailed met foto's erbij hoe het product bij mij was aangekomen. Het zijn dan weliswaar "slechts" rubbers, maar deze verzending laat echt te wensen over. Ik geef toe, dat ik deze review heb gepost nog vóórdat ik ze de kans heb gegeven om er iets aan te doen, maar 3 dagen te laat geleverd én ook nog deze manier van verpakken vond ik genoeg reden om toch de review te schrijven en daar deze beoordeling aan te plakken.

EDIT: Na de reactie van de webshop, heb ik besloten om mijn review verder niet aan te passen.

Fijn dat de webshop meedenkt aan het milieu wat betreft overbodige verpakkingen, echter wordt er in de reactie nu verondersteld dat de klant uitzichzelf had moet weten dat producten uit originele verpakkingen gehaald zullen worden en dat (een deel van) deze originele verpakkingen verfomfaaid meegeleverd worden wanneer deze kiest voor brievenbuszending. Ondanks wellicht goeie bedoelingen komt dit neerbuigend over.

Die redenen wat jullie opgeven had ik zelf ook bedacht. Waar het mij om gaat is dat jullie als bedrijf zijnde een professionelere manier kunnen bedenken om dit pakketje op een fatsoenlijke wijze naar me toe te sturen.
Daarnaast stel ik het niet op prijs dat jullie mij hier bij mijn echte naam aanspreken terwijl we hier op tweakers niet voor niks nicknames gebruiken.

Helaas heeft jullie reactie niet het vertrouwen geschept waar ik op gehoopt had en voor mij heeft het geen zin om opnieuw zaken te doen, zij het om nieuwe bestellingen of een eventueel retour van de huidige bestelling. Kunnen jullie aub al mijn gegevens uit jullie systemen verwijderen, zoals ook per email gevraagd (maar nog steeds geen reactie)?

Ik beschouw deze zaak verder ook afgehandeld en neem ik mijn "verlies".

===================

EDIT2 als reactie op de aanvulling van de webshopreactie:
Te late verzending, geen waarschuwing dat originele verpakkingen niet meegestuurd worden bij brievenbuspakketkeuze en ook nog eens achteraf verwijzen naar de kleine lettertjes, de originele verpakking dan ook nog kapot en verkreukeld meesturen, dit proberen te verdedigen en dán verbaasd zijn dat een negatieve review niet aangepast wordt naar een positieve.

Dat jullie geuite kritiek niet bij jullie zelf zoeken laten jullie in iedere reactie van een negatieve shopreview wel blijken, waardoor voor mij verder discussieren ook geen zin meer heeft.
De aanpassing aan jullie reactie is een duidelijk voorbeeld van gaslighting; mensen door manipulatieve teksten een schuldgevoel aan te praten dat zijzelf iets onterechts/doms hebben gedaan, terwijl jullie je als professioneel bedrijf in de slachtofferrol positioneren. Hierdoor laat hardwarewebwinkel zich mijns inziens behoorlijk kennen.

Uiteindelijk is dit voor mij wel een geruststelling; het laatste beetje twijfel/schuldgevoel dat ik had over mijn eigen oordeel is nu wel weggehaald, waarvoor dank.

Beste spannendenickname,

Dank je voor je review. Je hebt 3 setjes originele Noctua Chromax Black Anti-Vibration Pads gehad. Omdat je gekozen hebt voor brievenbus zending, moeten we de verpakking openmaken en zonder verpakking versturen. Indien mogelijk sturen we altijd even een deel van de verpakking mee zodat je ook kunt zien dat het een origineel product betreft.

Mocht je ondanks dit alles je twijfels hebben dan stel ik voor dat je ze terugstuurt (neem maar even contact op) dan kun je alnog kiezen voor een pakketzending waarna je uiteindelijk 3 nieuwe sets krijgt inclusief de verpakking. Je zult dan ontdekken dat hier werkelijk niets anders aan zal zijn dan hetgeen dat je nu in huis hebt.

Ik hoop dat je snapt dat wij de mogelijkheid willen bieden aan mensen om een goedkope verzendmethode te kiezen als er geen pakketzending nodig is, echter kan dit niet altijd zonder verwijderen van exorbitant grote verpakkingen die niet nodig zijn voor een product.

Hopelijk heb je aan deze uitleg genoeg om je review wat aan te passen en mocht je voor een refund en nieuwe order met pakketzending willen gaan dan hoor ik het graag van je!

Maurice van Rooij
HardwareWebwinkel.nl

======
Aanvulling:

Aanvulling naar aanleiding van je reactie. Ik heb je voornaam op jouw verzoek weggehaald, dit was om te kijken of ik wel de juiste persoon heb. Vergeet niet, wij versturen HEEL veel brievenbuszendingen op deze manier, gelukkig is er slechts 1 op de duizenden zendingen die hier blijkbaar moeite mee heeft. Het staat natuurlijk wel ergens op onze site dat we bij brievenbuszendingen de retail verpakking verwijderen, ik kan me voorstellen dat je niet de hele site doorleest maar we gaan ook uit van een beetje gezond verstand van de mensen, sommige dingen passen gewoonweg niet in een brievenbus als je de verpakking erom laat zitten.

Doordat WIJ de moeite willen nemen om het uit te pakken en om te pakken naar een brievenbuszending gunnen wij JOU als de klant het voordeeltje in de verzendkosten.

Heel erg jammer dat je het dan op deze manier negatief oppakt en de nette oplossing die ik je bied om het terug te sturen en het alsnog als pakket te kunnen kiezen en laten sturen in de retail verpakking laat liggen. Dit laat eigenlijk alleen maar zien dat je het in je hart met ons eens bent.

We hebben inmiddels je account op jouw verzoek verwijderd.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops