HP Store

Laptop besteld op een woensdagavond rond 18.45 uur. Er stond in grote letters bij : "Voor 19.30 uur besteld, de volgende dag geleverd". Mooi, want ik had hem snel nodig. De volgende dag vroeger naar huis, maar geen laptop geleverd.

Na veel zoeken een telefoonnummer gevonden en iemand aan de lijn gekregen die aangaf dat ik een trackingsnummer van DHL zou krijgen als het pakket bij de vervoerder is aangeboden. Dat is niet gebeurd, dus lag het bij HP zelf. Kan gebeuren.

Op de vrijdagochtend nog steeds geen trackingsnummer ontvangen dus maar weer gebeld. De medewerker gaf aan dat het pakket in de route zit en tussen 14 - 18 uur bezorgd wordt. Ik een middag vrij genomen en om 12.30 uur thuis, ligt er bij thuiskomst een kennisgeving van DHL dat ze zijn geweest maar dat er niemand thuis was. Lekker dit....

Ik met DHL gebeld, die zeggen dat het tijdvak van bezorgen 08 - 18 uur is en geen 14 - 18 uur. Dank u HP. Voor niets een vrije middag opgenomen. Wat een amateurs.... Nu moet ik tot na het weekend wachten op iets dat ik snel nodig had. Nooit meer iets bestellen via HP Store.

@ HP : Geen idee hoe ik moet reageren op jullie standaard reactie. Het ordernummer kan ik uiteraard verstrekken, Maar wat lost dit volgens jullie op? Ik heb hier al uitgebreid contact over gehad met jullie helpdesk

HP komt zijn belofte niet na en informeert de klant ook nog eens onjuist.

Drie keer gebeld en ze probeerden me goed te helpen. Niet helemaal gelukt, maar dat had slechter gekund. In the end weet ik alleen dat ik mijn product niet krijg.

Beste Rush,

Vervelend dat de bezorging niet zo snel was als beloofd. Zou je mij een ordernummer kunnen doorgeven? Dan kan ik uitzoeken wat er is misgegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

HP Store team

Beste Rush,