Amazon.de

Inmiddels meerdere producten via Amazon.de besteld en de ervaring was keer op keer goed. Bestellen is gemakkelijk, soms is het echter wat minder duidelijk of je bij Amazon zelf of via een onderwinkel koopt.
Levering is meestal snel, vaak zelfs sneller dan via webwinkels uit Nederland.

Steeds is de tijd tussen bestellen en leveren kort, vaak zelfs sneller dan via webwinkels uit Nederland. Èn dat zegt wat, het gros van de producten moet namelijk vanuit Duitsland of Frankrijk komen.
Mocht een pakket onverhoopt later worden bezorgd, krijg je tijdig een duidelijk bericht hierover. Ik zeg; Kudo's.

De klantenservice van Amazon.de is vriendelijk en denkt, zoals je mag verwachten, mee over problemen. Extra pluspunten omdat contact gewoon in het Nederlands kan, zowel via mail als telefonisch.

-Iets meer dan zes maanden geleden had ik een nieuwe computerkast besteld waarvan recent het getemperde glas in mijn handen kapot ging, een nogal curieuze zaak natuurlijk en moeilijk te bewijzen als iets waar je niets aan kan doen. De klantenservice pakte dit echter heel goed op en heeft mij een nieuwe glasplaat aangeboden, toppers.

Scorekaart voor Amazon.de