AlgemeenHet bestel en betaalproces verloopt makkelijk. Op de website worden enige foto's van het apparaat vertoond, die tot misverstanden kunnen leiden. Zie verder onder klantenservice
VerzendingHet pakket werd zoals beloofd de volgende dag al geleverd.
De verpakking was goed, niet te veel plastic
De originele doos van het apparaat was echter niet verzegeld.
Op 20 november jl. bestelde ik bij Foka Superstore een Canon Selphy CP1300 fotoprinter. De volgende dag werd het pakketje bij mij thuis afgeleverd.
Nadat ik het pakket geopend had trof ik de bestelde printer en het extra door mij bestelde inkt en papier pakket. Maar tot mijn verbazing werd het printertje zelf zonder inktcassette en foto papier geleverd. Dit terwijl op de website toch een foto stond waarop duidelijk te zien was dat er een inktcassette en een pakje fotopapier bij zat.
Ik heb dit per e-mail aan de klantenservice van Foka Superstore doorgegeven en ontving per omgaande antwoord: bij de leveringsomvang staat duidelijk vermeld dat er geen "consumabels" bij geleverd worden. Met andere woorden: als je er niet gelijk een extra inkt en papier pakket bij bestelt, dan kan je eigenlijk niks met je nieuwe printertje. Dit was dan ook mijn antwoord aan de klantenservice. Zij waren wel met mij van mening dat de afbeelding op de website misleidend is, maar dat de tekst hierover geen enkel misverstand laat bestaan. Ik heb gezegd dat ik het hier verder maar bij laat en dat de Canon refund actie van € 20,- dit wel weer een beetje goed maakt. Case closed.
Dus niet! gisteren ontving ik geheel onverwachts een mailtje van de klantenservice van Foka Superstore dat ze mij als geste alsnog een demo-pakketje met een inktcassette en een pakje papier zullen toesturen. Vandaag werd het aan de deur afgeleverd.
Op z'n Rotterdams: "geen woorden, maar daden"
Chapeau! klantenservice Foka Superstore