AlgemeenDuidelijk aanbod, producten zijn goed te vinden, de klantenservice is snel en behulpzaam. Echter bij mijn recente bestelling klopte de "op voorraad" informatie en "Op werkdagen voor 17 uur besteld? Volgende werkdag geleverd! (24h)" blijkbaar niet.
VerzendingDe verpakking was goed maar de verzendtijd was erg lang en vooral heel veel langer dan beloofd. Ik heb het product bij My Media Center besteld o.a. omdat deze het product de volgende dag zou leveren. Het product werd echter pas na 2 dagen verzonden en kwam 6 dagen later bij mij aan.
KlantenserviceMy Media Center heeft mijn vragen over het product voor de bestelling snel beantwoord waardoor ik de bestelling snel kon plaatsen.
De vertraging om 1 dag door storing in het magazijn werd een dag later gemeld. Dus dat zou goede tot uitstekende service betekenen.
Maar slecht was dat op geen enkel moment vermeld werd dat het product blijkbaar helemaal niet lokaal op voorraad was. Ik heb uiteindelijk 6 dagen moeten wachten op de levering uit Duitsland terwijl 1 dag beloofd was bij de bestelling. Vandaar helaas een slechte beoordeling van de service. Voor mij was de leveringsduur belangrijker dan de prijs en met de leveringsduur heeft My Media Center zich niet aan de belofte gehouden en dat ook niet gecommuniceerd.
Beste Gadgetbear,
Bedankt voor uw review!
Een deel van onze producten wordt direct vanuit Duitsland naar de klant verstuurd. Echter ook in dit geval is de levering normaal gesproken de volgende werkdag.
Ik lees dat dit in uw geval niet zo was. Graag zou ik willen weten om welk ordernummer het gaat. Dan kan ik bekijken waarom dit fout is gegaan en dan kunnen we dit verbeteren in de toekomst.
We zijn een klein bedrijf en hebben service en persoonlijk contact hoog staan. Ik betreur het dan ook ten zeerste dat we hier een steek hebben laten vallen.
Mijn excuses hiervoor.
Freek van de Looveren